Suport a noves iniciatives empresarials en el sector de l'oli d'oliva a Catalunya

Benvinguts/udes a l’acció impulsada pel projecte POCTEFA Transgrowth, adreçat a donar suport a produccions agroalimentàries de qualitat del sector de l’oli d’oliva a Catalunya.

Si teniu prevista una nova iniciativa empresarial en el sector de l’oli d’oliva i esteu interessats a rebre assessorament per tirar-la endavant, apunteu-vos-hi!

Només cal que empleneu el resum executiu de descripció de la vostra iniciativa mitjançant el formulari que trobareu en aquest espai. Per fer-ho, heu de crear un compte nou (si és el primer cop que hi accediu) o bé entrar amb les vostres claus d'accés.

Entre totes les propostes presentades, escollirem aquelles a les quals oferirem assessorament. Aquest assessorament consistirà a donar suport en l’elaboració del pla de negoci de la vostra iniciativa, la valoració de la seva viabilitat i la cerca de finançament. Per això, és molt important que dediqueu temps a explicar-nos la vostra iniciativa o projecte i que, tant com sigui possible, empleneu tots els camps que se us demanen. Com més informació ens doneu, millor el podrem entendre i valorar.

La informació que introduireu serà analitzada pel personal tècnic que porta el projecte POCTEFA Transgrowth i serà tractada de manera confidencial.

Tingueu en compte que el termini per finalitzar i validar el resum executiu s’acaba el dia 31/05/2021, a les 24:00.