INFORME: IDENTIFICACIÓ D'INICIATIVES EXITOSES DE COMERCIALITZACIÓ D'OLIS D'OLIVA I ELS SEUS DERIVATS
OBRE
Cartells Webinars realitzats

1. El potencial de l'oli d'oliva com a ingredient en aliments OBRE

2. Extractes de l'oli d'oliva per a cosmètica OBRE

3. Ajuts econòmics per a iniciatives empresarials en el sector de l'oli d'oliva OBRE  (enllaç vídeo)

4. L'oleoturisme a Catalunya OBRE

  

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya s’ha associat amb la Cambra d’Agricultura dels Pirineus Orientals i el Departament de Desenvolupament Rural, Medi Ambient i Administració Local de Navarra per potenciar productes i activitats del sector agroalimentari.
Image
Image
Image
Las tres regions que participen en el projecte TRANSGROWTH tenen alguns sectors agroalimentaris amb un elevat potencial  de creixement. L'objectiu general del projecte és fomentar l'aparició de nous projectes empresarials en aquests sectors y fomentar la qualitat dels productes per al reforç de la sostenibilitat del territori.
DESCARREGA'T EL TRÍPTIC INFORMATIU DEL PROJECTEEl projecte TRANSGROWTH consta d’una sèrie de socis i associats:
Image
Image
Image

Associats:

- Xarxa d'iniciatives oleoturístiques de Catalunya

- Associació Clúster de l'Oli de Catalunya

- Consejo de la Producción Agraria Ecológica de Navarra (CPAEN NNPEK)

Image

Identificar els segments de negoci amb més potencial de creixement. Generar noves oportunitats de negoci i millora del...


Identificació d'iniciatives exitoses- Visites sobre el terreny d'aquestes iniciatives exitoses- Grups de treball per tal de identificar els segments de negoci amb més potencial de creixement- Jornades de presentació dels segments de negoci.

             

  
Image

Dissenyar i implementar un sistema d'acompanyament personalizat en el diseny de projectes empresarials viables que impulsin la professionalizació i sostenibilidad empresarial des d'una perspectiva integral, que busquen generar noves activitats i millorar la qualitat dels productes.


Definició de plans de treball de suport a les noves iniciatives empresarials- Implementació d'assessoraments individualitzats - Definició de plans de viabilitat y continuïtat- Suport a la recerca de finançament.
Image

Contribuir a la millora de la competitivitat de les pimes agroalimentaries amb més potencial de creixement.


Disseny de l'estratègia de promoció i difusió- Jornades de sensibilització- Activitats singulars de reconeixement de la qualitat i la innovació- Implementació de l'estratègia de promoció i difusió.

Image